Чоловік сказав, що знайшов ін шу, тому що вона стала дуже товст ою. І дівчина помс тилася йому найприголомшливішим способом!

INTERESTING

День весілля з Хосе був найщасливішим днем для Лізет; тим не менше, кілька років потому, Хосе став для неї нічним кошмаром. Все почалося ще тоді, коли Лізет виношувала їх дочку у себе під серцем.Після пологів дівчина стала важити вдвічі більше, ніж раніше. Хосе почав сміятися над її розмірами. Він постійно називав її «товстою», що сильно позначилося на самооцінці дівчини.

«Коли я хотіла любові, він просто перевертався на інший бік і засинав ».Так як вона відчувала брак уваги з боку чоловіка, дівчина знаходила розраду в їжі. Але вона навіть не підозрювала, що в цей час у чоловіка з’явилася коханка. Після декількох років, які буквально знищили її як особистість, вона вирішила, що пора змінюватися і змінювати своє життя.Подивіться на неймовірні зміни, які відбулися з Лізет …Це Лізет зі своїм чоловіком Хосе, який перестав звертати на неї увагу після того, як вона народила дитину, і значно додала у вазі.

Чоловік називав її «товстою» після того, як вона стала носити 24 розмір.

Під час і після вагітності вони в основному харчувалися фаст-фудом в Макдональдсі і їли багато солодкого; чоловікові пощастило: він не погладшав ні на грам, а ось з Лізет трапилася зовсім інша історія.

» Я бачила, як чоловік дивиться на мене так, ніби я йому противна. «Я обідала сидячи на дивані, він назвав мене товстухою, у мене сухарі з рук випали » — розповідала Лізет. » Спочатку це були не такі образливі жарти, але незабаром це стало нестерпно ».

» Я була в розпачі, коли дізналася про його нову подругу: дівчина з фігурою, як пісочний годинник. Але у мене не було сили волі: почуття власної гідності розтоптав мій чоловік ».
Одного разу він назвав її товстою слонихою.

«Хосе не звертав на мене жодної уваги, і їжа стала мені єдиною розрадою. У мене все в грудях перевернулося, це був удар нижче пояса. Їжа стала єдино радістю, в день я з’їдала близько 4,000 ккал ». Минуло ще трохи часу, і вона зрозуміла, що чоловік її обманював.»Я побачила його телефон і вирішила подивитися переписку; там виявилося багато повідомлень, з яких я зрозуміла, який він насправді. Я відчула огиду, і тут щось у мені клацнуло. Як тільки він зайшов у кімнату, я сказала йому про тому, що побачила в телефоні.

Він навіть не став заперечувати, і сказав, що у всьому винна я, не треба було так товстіти. Він сказав, що я завжди була привабливою. Я прийняла остаточне рішення. Ця людина ніколи більше не заподіє мені біль ».
Вона подала на розлучення і вирішила зайнятися собою.

Лікар сказав, що їй може допомогти лише операція по зменшенню шлунка, але вона не послухалася і вирішила повністю змінити свій спосіб життя і звички.»Поступово я почала втрачати зайві кілограми. Стала відчувати себе прекрасно, одяг почав виснути на мені, і доводилося купувати нові речі. Коли Хосе прийшов до них, щоб забрати доньку, то був сильно здивований. Кожні вихідні, коли Хосе забирав Лісмар, він просто завмирав, коли бачив мене. Одного разу в п’ятницю він сказав мені, що я чудово виглядаю ».

» Я ніколи не дозволю йому бути поруч і стану прикладом для своєї дочки і доведу йому, що він був не правий ».
Тепер Хосе зрозумів, що облажався і був занадто жорстокий зі своєю дружиною.
» Одна з причин, по якій ми розлучилися — її зайва вага, саме тому я знайшов іншу » — сказав Хосе. » Я явно був не правий ».Оплески Лізет, вона на вірному шляху і стане відмінним прикладом для своєї дочки!