Тая опuнuлася в пологовому будuнку у палаті з кoханкoю чоловіка. Побачuвшu одна одну, жінкu змінuлuся в облuччі, а сусідкu по палаті не розумілu, що сталося

INTERESTING

У Таї почалися пeрeйми, і чоловік привіз її до пологового будинку. А через 3 години туди ж швидка доставила Марію, яка опинилася в одній палаті з Таїсією. Побачивши одна одну, жінки змінилися в обличчі, а сусідки по палаті не розуміли, звідки така реакція. Пізніше Тая все їм пояснила.

Несподівана зустріч

Тая першою приїхала до пологового будинку. Вона була тихою, спокійною жінкою, яка не хотіла доставляти незручностей ні сусідкам по палаті, ані медичному персоналу. Це була її третя вагітність.

Через декілька годин в цю ж палату направили Марію. Дівчина була повною протилежністю Таї – яскрава, гучна, ефектна блондинка. Марії нічого не подобалося, вона конфліктувала з медсестрами, вимагала окрему палату і знеболювальне.

Дві пoрoділлі змінилися в обличчі, коли побачили одна одну, але з’ясовувати причини такої реакції ніхто не зміг, адже Таїсія почала нaрoджувaти. Через 3 години на світ з’явилася чудова дівчинка – мамина копія. Лікарі оглянули новонароджену і віддали мамі.

Подружня зрада

Коли в палаті стало менше людей, до Таї підійшла сусідка по палаті і запитала про її реакцію на Марію. Жінка довго вагалася, але завела свою сумну розповідь.

“Багато років тому ми переїхали сюди з Грузії. З чоловіком знайомі зі шкільної лави, так склалося, що після навчання ми одружилися. Після весілля зважилися на переїзд. Через рік народили доньку, а потім і сина. Йшли роки, одного разу я помітила в чоловіку якісь зміни, він пізно повертався, від нього пахло жіночими парфумами. Випадково я побачила в його телефоні листування з Марією, виявляється, вони вже півроку зустрічалися.

Спочатку я мовчала, але коли одного разу побачила їх разом на вулиці, то влаштувала скaндaл. Чоловік просив вибачення, обіцяв змінитися, а я пробачила, до того ж дізналася про свою вагiтнiсть. Пізніше я зрозуміла, що і Марія теж вагiтна, за термінами виходило, що від мого чоловіка “, – додала Тая.

Таїсія тихесенько зітхнула і промовила: “Ось так, Марія є кoхaнкoю мого чоловіка. Чоловіка я пробачила, він залишився зі мною, але Марія чекає дитину від нього. Наша віра не дозволяє розлучатися, тому я постаралася забути образу”.

Материнський інстинкт

Незабаром пoлoги почалися і у Марії. У неї народився здоровий малюк. Недовго думаючи, Марія заявила, що не збирається забирати сина, мовляв, не зможе вона його одна виховувати, а сидіти з дитиною нікому. Її перевели в окрему палату, яку вона покинула через 2 дні, але без новонародженого.

Коли Таїсія дізналася про це, то заявила, що дитина не потрапить в дитячий будинок, вона цього не дозволить. Тая подзвонила чоловікові, вони довго розмовляли і прийшли до спільного рішення. Чоловік Таїсії є біологічним батьком хлопчика, тому вони його заберуть.

Коли Таю виписували з пологового будинку з двома малюками, то весь медичний персонал був у захваті від цієї жінки з великим материнським серцем. І співробітники лiкарнi та пoродiллi були впевнені, що малюк потрапив в справжню люблячу сім’ю.

Ось так життя іноді підкидає нам несподівані сюрпризи, які демонструють часто в телесеріалах. Волею випадку люди стали свідками однієї життєвої драми, яка розгорнулася в стінах пологового будинку. Одну учасницю всі засуджували, а другою – захоплювалися.