Дівчинка попросила тата купити іграшку. На касі продавець աвиденько сховав її під стіл…

INTERESTING

Чоловік прийшов в магазин іграшок разом з донькою, щоб вибрати їй подарунок на Різдво. Дівчинка захотіла собі ляльку Барбі і запитала у тата, чи вистачить у них на неї грошей. Чоловік в дорогому модному костюмі з посмішкою кивнув їй.

Радісна дівчинка вже зібралася бігти до каси, але тут вона побачила поряд хлопчика, який теж прийшов в магазин з татом. Дитина була одягнена в поношену куртку – його одяг напевно був куплений в секонд-хенді або дісталося йому від старшого брата. Малюк нерішуче підійшов до відео-гри. Тато хлопчика з сумом в очах подивився на свого сина і заперечливо похитав головою. У нього не було грошей на таку покупку. Дитина сильно засмутилася і поклала гру назад на полицю.

У цей момент дівчинка щось сказала своєму батькові і взяла ту саму відео-гру, яку тільки що хотів купити хлопчик. Вони заплатили за неї касиру, і дівчинка тихенько сказала чоловікові на вушко своє прохання. Він посміхнувся і сховав гру під столом.

Дівчинка не змогла стримати посмішку, коли сумний хлопчик підходив до каси, щоб розрахуватися за книжку з наклейками. Як тільки батько дитини простягнув гроші, касир сказав: «Прийміть мої вітання! Ви у нас сотий клієнт, а це значить, що ви виграли подарунок – відео-гру! ».