Ваrітна жінка вибіrла з клініки а6 ор тів після тоrо, як з її сумочки випала картка …

INTERESTING

Інформація про те, що ви вагітні, має бути щасливою подією — чимось, що ви святкуєте зі своїми друзями та родиною. Однак для Кімберлі Хендерсон все було зовсім навпаки.

Вона тільки що дізналася, що її хлопець зраджує їй, і у неї було троє маленьких дітей, які залежали винятково від неї.
У той час Кімберлі вважала, що аборт був правильним рішенням для неї і її сім’ї. І все ж вона сиділа одна в клініці і плакала так сильно, що її футболка промокла наскрізь. Коли підійшла її черга, вона встала і підійшла до столу. Однак з її сумочки щось випало. Прочитавши це, вона відразу ж вийшла з клініки. Це було знамення від Бога.Ось уривок з того, що вона написала у своєму Facebook, згадуючи цей емоційний день:

«У цей день, два роки тому, я сиділа в клініці для абортів, думаючи, що для мене краще не мати Вайду. Люди запам’ятовують дати днів народження та ювілеїв. Що ж, ця дата назавжди закарбувалася в моїй голові. Я продовжувала говорити собі, що я зовсім одна, мені потрібно щось робити. Сидячи там, я ледь могла розгледіти кого-небудь або що-небудь крізь сльози.\

Але на серці в мене було важко. Я молилася, щоб Бог зупинився і дав мені знак, дав мені сили встати і піти звідси .. Дама покликала мене до столу. Останній крок. Я порилася в гаманці, щоб знайти водійські права, і звідти випала картка, яку пара залишила на столі в суботу ввечері, коли я працювала. На звороті був звичайний вірш ..

» Не бійся, бо я з тобою. Не сумуйте, бо Я — твій Бог. Я зміцню тебе і допоможу тобі. Я підтримаю тебе своєю переможною правою рукою «(Ісая 41:10).»

«Гірко плакаючи, я вийшла і відчула, як величезний тягар звалилася з моїх плечей. Незалежно від ваших обставин, Бог не помиляється «.

Який неймовірний момент набуття присутності Бога! Вайда не тільки допомогла їй стати сильною, а й, мабуть, стала причиною того, що Кімберлі стала зіркою YouTube і отримала контракт на запис! Подивіться відео нижче, щоб дізнатися, чому вона отримала більш 6 000 000 переглядів на YouTubе! Будь ласка, поділіться статтею, якщо ви були вражені історією Кімберлі!