Чоловік тя гнув своїх родичів як міг, не докоряючи їм ні словом. Але одного разу його назвали » бе зсов існим », коли він захотів трохи від них відпочити

INTERESTING

Це почуття абсолютно огидне. Вам гірко і соромно, хоча ви і не робили помилки. Вони вас люблять, вони кажуть добрі слова — але тільки до тих пір, поки їм це вигідно.

Якщо фінансовий струмочок вичерпається — зникнуть і прихильність, і любов.Мені зараз 30, я звик багато працювати, але я домігся свого — купив власний будинок.Я думаю, що просто непристойно обтяжувати своїх батьків в такому віці, а їх так виховували і вчили. Ми повинні жити для себе, поки дозволяє здоров’я.

Загалом, я накопичив грошей на перший внесок, оформив всі документи — і тепер щасливо живу на своїй території.
Мої батьки і молодша сестра прийшли до мене на новосілля.Я впевнений, що мої родичі повинні були радіти за мене. Зрештою, я колись заплатив за три роки навчання моєї сестри в університеті. Вона вже закінчує навчання, сама працює. Ну, я сказав одного разу, що вона може оплатити своє навчання сама, в гіршому випадку, і батьки можуть взяти невеликий кредит. При ретельному підході це швидко окупиться. А мені потрібно подумати про себе, тим більше що відкладати нікуди: мені доведеться і далі піклуватися про своїх батьків.

А потім все почалося …Моя сестра кричала, що я виродок, що вона б не почала вчитися, якби знала, що я залишу її в такому стані. Я міг би потерпіти пару років з житлом.Батьки почали істерику, що не планували їй допомагати.Ніхто не подякував мені за те, що я платив за навчання протягом трьох років. Ніхто не згадав, що я навіть давав гроші їм на путівки.І вони навіть не привітали мене з новосіллям. Вони розвернулися і пішли, сказавши: живи, як хочеш, невдячний ублюдок …