«Ліза, присядь, нам потрібно серйозно поговорити». Чоловік чекав дружину вдома з конвертом в руках!

INTERESTING

Додому Ліза повернулася пізно. Жінка відкрила двері і побачила чоловіка, що сидів за столом в залі з конвертом в руці. Тимофій привітався з дружиною і сказав, що йому треба з нею поговорити. Почувши такі слова, Ліза остовпіла. Того вечора Лізі зовсім не хотілося повертатися додому. Але і затримуватися на роботі вона бажання не мала. У повітрі приємно пахло весною. Жінка вже забула про те, що таке просто гуляти і насолоджуватися теплою погодою. Адже вона завжди кудись поспішала.

У свої 39 років Ліза відчувала себе на 50. І виглядала набагато старше ровесниць. У жінки не було ні часу, ні сил, щоб доглядати за собою. Крім того, Ліза вважала, що їй це вже не потрібно. Жінка жила заради сім’ї, чоловіка Тимофія і двох дорослих синів. Саме їх вона вважала джерелом щастя.Ліза вийшла заміж в 17 років, а в 18 народила первістка. Жінка пам’ятала, як мама відмовляла її від раннього шлюбу. Але молодята твердо вирішили, що їм пора створити сім’ю.

Весільне торжество було скромним. Ліза кілька років жила зі свекрухою. Мати чоловіка часто говорила жінці, що вона в цій родині ніхто. І Тимофій скоро знайде собі іншу.Ліза щосили намагалася бути ідеальною дружиною. Жінка постійно займалася сім’єю, господарством: прала, прасувала, прибирала, ходила за покупками, готувала. Вона вже забула, коли радувала себе обновками. Жінка вважала, що краще купити чоловікові і синові якісних продуктів, ніж придбати модну сукню.Ліза так і не зробила кар’єру. Вона працювала продавцем на ринку, підробляла прибиральницею.Тимофій, на відміну від дружини, отримав гарну освіту. Чоловік працював лікарем в поліклініці. Його поважали колеги і пацієнти.

Останнім часом Ліза стала помічати, що Тимофій затримується допізна, приходить з роботи втомленим. Жінка згадала слова матері чоловіка. І зрозуміла, що у чоловіка з’явилася інша.І тепер, вдихаючи теплий весняний повітря, Ліза плакала, витираючи сльози огрубілими руками. Жінка не розуміла, як улюблений чоловік міг так з нею вчинити.Додому все-таки повертатися довелося. Ліза тихо відкрила двері і побачила чоловіка, що сидів за столом в залі з конвертом в руках. Тимофій незвичайним, урочистим тоном повідомив дружині, що їм треба поговорити. Жінка остовпіла.Ліза зрозуміла, що хоче сказати Тимофій. Однак чоловік подякував дружину за те, що вона так старається заради сім’ї І пояснив, що затримувався на роботі для того, щоб здійснити заповітне бажання Лізи. Жінка давно мріяла з’їздити до Франції. Напередодні Дня Народження коханої Тимофій знайшов підробіток. У конверті лежали квитки в Париж, які чоловік купив для себе і дружини.