Водій автобуса побачив, як хлопчик плаче. Дізнавшись причину, він став діяти негайно. ФОТО

INTERESTING

Якби люди в своїй щоденній рутині хоч іноді зупинялися і озиралися навколо, можливо, наш світ став би трішки краще.

Люди нарешті звертали б увагу на тих, хто потребує допомоги, набагато частіше.

Саме так і вчинив Борiс 52-річний водій шкільного автобуса. Одного разу зимовим і холодним ранком Борiс віз дітей до школи, коли помітив маленького хлопчика, що плакав, він був засмучений тим, що у нього не було ні шапки, ні рукавичок.
Взимку важливо, щоб батьки стежили за тим, як одягнена дитина.

Потрібно одягати теплі куртки, шапки і шарфи. Однак, на превеликий жаль, не всі сім’ї можуть собі дозволити купувати якісний і теплий зимовий одяг.

Борiс почув, як хлопчик плаче, а коли подивився на нього побачив замерзлу дитину, з червоними вухами і руками, у якої по щоках текли сльози.Он вирішив, що зобов’язаний допомогти.

Він підсів до нього і віддав свої рукавички, паралельно заспокоюючи його. Але Борiс розумів, що цього недостатньо. Йому хотілося зробити щось більше, ніж просто віддати свої рукавиці.

Небайдужий водій автобуса вигадав, як допомогти хлопчику. Після того, як він висадив дітей у школи, Борiс відправився в магазин, де купив 10 шапок і 10 пар рукавиць.

Потім він повернувся назад в школу і передав куплені речі для хлопчика і деяких інших дітей, чиї родини не могли собі дозволити одяг
Діти не повинні мерзнути взимку і Борiс знав це, як ніхто інший.

«Знаєте, у мене у самого діти і внуки. Ніхто не захоче, щоб їх дитина мерзла», — каже благородний водій.

Вчинок Борiс здивував батьків хлопчика і керівництво школи. Вони вирішили, що зобов’язані висловити свою повагу до нього і написали пост на сторінці школи в Facebook.

Тож не дивно, що цей пост розлетівся по всьому інтернету. Близько 18 000 людей поставили лайки, написали коментарі і репостнули запис.

Борiс Борiсовiчь людина, яка своїми вчинками робить наш світ теплішим і добрішим. Йому не варто було це великих зусиль або витрат.

Він просто хотів допомогти. Натомість Борiс відчув любов тисячі людей, які оцінили його вчинок.

Він проявив людяність і не залишився байдужим по відношенню до людини, якій потрібна допомога.

Діліться цим записом зі своїми друзями, давайте робити світ кращим разом!