Я дала гроші синові для внеску по іnотеці. Днями тільки дізналася, що він витратив ці гроші на зовсім інші речі

INTERESTING

Після весілля син і невістка знімали квартиру і жили окремо. Але це тривало всього два місяці. Після почалася вся ця історія з nандемією, невістку позбавили роботи, вони більше не змогли знімати квартиру. Тоді вони і переїхали до мене пожити на деякий час. Але невістка досі не знайшла собі нову роботу. А квартира у мене маленька. Незважаючи на те, що двокімнатна, одна з кімнат прохідна. Тісно нам втрьох. Коли і їм набри дла ця ситуація з квартирою, вони вирішили, що треба взяти іnотеку. У нас ще до весілля була домовленість, що я віддам rроші на перший внесок. Продавати будинок я не хотіла. Вона була оформлена на мене і сина, але його частку я віддала готівкою. Після я не стала переоформляти квартиру повністю на себе. Це і було моєю помилкою.

Після весілля син і невістка знімали квартиру і жили окремо. Але це тривало всього два місяці. Після почалася вся ця історія з nандемією, невістку позбавили роботи, вони більше не змогли знімати квартиру. Тоді вони і переїхали до мене пожити на деякий час. Але невістка досі не знайшла собі нову роботу. А квартира у мене маленька. Незважаючи на те, що двокімнатна, одна з кімнат прохідна. Тісно нам втрьох. Коли і їм набри дла ця ситуація з квартирою, вони вирішили, що треба взяти іnотеку.

У нас ще до весілля була домовленість, що я віддам rроші на перший внесок. Продавати будинок я не хотіла. Вона була оформлена на мене і сина, але його частку я віддала готівкою. Після я не стала переоформляти квартиру повністю на себе. Це і було моєю помилкою. Через місяць вони прийшли до мене з радісною новиною. Я подумала, що схвалили іnотеку — і вони купили собі квартиру. Але не тут-то було. Вони вийшли зі мною на вулицю, і я побачила, що там стоїть великий і новий позашляховик. Ось його покупка, якою він хвалився.

Як з’ясувалося, у нього не вийшла іnотека, і він вирішив купити машину на ці rроші. Більше півмільйона віддав на цю машину. Я була в աоці. Коли я сказала про те, що неправильно було брати автомобіль, коли житла свого немає. Та ще й порушувати наш з ним договір. Він розлютився, сказав, що у нього є всі права перебувати в моїй квартирі. Переїхати збирається тоді, коли у них з дружиною будуть гроші. Я сама була не права. Треба було відразу переоформити документи на себе. Тоді знав би він своє місце. Більше допомагати їм не збираюся. Досить з мене вже.