Мій 3-річний син примудрився відправити директору звіт, коли я відволіклася на секунду. Але замість виговору я отримала подяку

INTERESTING

Ну як вгадаєш, чого від них чекати! Вони швидко вчаться, набагато швидше, ніж помічають мами.Ось і мій маленький хуліган недавно зміг мене здивувати.

Він зміг залізти на моє робоче місце.Уявляєте, стояв навшпиньки і повторював все, що встиг підглянути. Цей недорослик дістався до робочих звітів. Накопичилося їх стільки, що я вирішила провести за ними захоплюючий вихідний. Ну, хто вдома не працював, нехай обурюються …Я помітила свого пацана, захотіла подивитися, чим він займається. Може, його щось біля комп’ютера привернуло? Або яскрава картинка?

Але синуля стояв, наче все життя за комп’ютером працює. В одній руці миша, інша на клавіатурі — і ви тільки подивіться! Він виділив абзац звіту!

Виділив і видалив!Схоже, ось-ось він додасть мені чимало роботи!» Синочку, — покликала я ласкаво, — але ж тебе чекають ведмедик і котик! Іди до них! Ти ж скучив за Ведмедиком? » — я спустила дитину на підлогу.» Ні, мама втомилася. А я буду працювати », — заявив мій син.» Мама сама хоче працювати! »» Ну ні, — обурився син, — я буду працювати, а мама ні! »А я вже розуміла, яких справ встиг накоїти синуля.Він уже наотправляв, навидаляв і навиризав досить, і не збирався зупинятися. А тут ще телефон задзвонив.Номер директора.Прийшла біда, звідки не чекали.
Я взяла трубку і почула голос його заступника.

» Добрий день, Микола Петрович! Щось термінове? »» Термінове, так. Звіти ви шлете неготовими. Ми так не звикли працювати, але ж зараз завал, весь відділ зашивається. Я бачу, ви додому прихопили роботу … »» Ну розумієте, я не очікувала … »» А знаєте, — сказав раптом Микола Петрович, непристойно обірвавши мене на середині фрази, — це прекрасне рішення. Якщо ми приберемо ці зайві потоки інформації і залишимо тільки суть, процеси прискоряться. Язрозумів вашу ідею, ви тільки з оформленням попрацюйте. Досвід все ж у вас є … »

Я ошаленіло слухала, говорила щось про проміжні результати. Але начальник мене запевнив: нова форма звітів почекає до понеділка. Ідея їх спростити була дуже до речі, шкода, що стільки часу втратили.» Відпочивайте, а в понеділок обговоримо нову форму звітів » — закінчив радісний начальник.А я з побоюванням дивилася на синочка: вже в три роки він зробив моє життя легше.Але до комп’ютера я його все-таки не підпускаю. Хіба мало…