Дівчина привела свого хлопця до батьків знайомитися. Коли вони його побачили, то втр атuли дар мовu.

INTERESTING

Британка познайомилася з хлопцем і відразу ж в нього закохалася, не помічаючи нічого незвичайного. Однак стороннім людям здавалося, що вони схожі один на одного як дві краплі води, і навіть батьки дівчини це визнали, коли та привела його знайомитися. Але найдивніше те, що вони навіть не є далекими родичами.

Емі Престон, 21-річна дівчина з міста Менсфілд, Великобританія, в квітні 2020 року познайомилася з ровесником Бенджаміном Реткліффом. Вони відразу сподобалися один одному і почали зустрічатися.

Пара тримала свої відносини в таємниці, тому, коли багато їх знайомих дізналися про роман, то відразу ж почали помічати одну особливість — Емі і Бенджамін виглядали не просто як брат і сестра, а як справжні близнюки. Погляньте самі.

Друзі почали вказувати Емі на те, що у неї з її новим бойфрендом однакові колір волосся і очей, відтінок шкіри, форма обличчя, ніс і носогубні складки, форма губ і надбрівні дуги. Загалом, їх почали вважати копіями один одного.
«Раніше я ніколи не думала, що ми схожі, але, оскільки мій друг сказав, що ми однакові, тепер я не можу цього не помічати», — розповіла Престон.

Людей, які називали Емі і Бенджаміна клонами, ставало все більше, і дівчина, пам’ятаючи про випадки, коли схожі незнайомці виявлялися родичами, подумала, що у її батьків є від неї якась таємниця.

«Я зрозуміла, що ми дійсно схожі один на одного — один колір волосся, карі очі, подібні риси обличчя. Мені навіть довелося запитати батьків, чи був він моїм братом.»

Спочатку дівчина показала мамі і татові фото Реткліффа, і вони сказали, що ця версія — безумство, і він не її брат. Однак, коли Емі привела хлопця знайомитися, подібності вразили їх.

«Вони сказали, що він більше схожий на мене, ніж мій брат Джек.»
І з цими словами погодилася сама Престон, дивуючись, чому раніше не помічала очевидного.

«Він більше схожий на мене, ніж мій брат Джек і дві мої старші сестри Еллі і Хлоя.»
Спростували теорію про родинних зв’язках і батьки Бенджаміна, але вони теж здивувалися такому збігу. Емілі і Реткліфф не планують проводити ДНК-тести. Хоча, можливо, і даремно. Подібності зі своєю дівчиною не помічав і Бенджамін, але тепер він теж вважає її дуже дивною. Емілі не хоче, щоб їх вважали братом і сестрою, і тому планує трохи змінити свою зовнішність.

«Це нас не турбує, але я просто зміню колір волосся або зроблю щось ще».
Закохані для себе вирішили, що будуть ставитися до однакової зовнішності як до забавного збігу.
Чи схожі вони один на одного? Напишіть вашу думку в коментарях!