«Я звертаюсь до всіх». ️Термінове звернення Президента України Володимира Зеленського. ВIДЕО

VIDEO

Президент Володимир Зеленський знову виступив зі зверненням в ніч проти 24 лютого. Він почав із того, що нагадав про ухвалення санкцій Сполученими Штатами і Європейським союзом 23 лютого.

Зеленський також повідомив, що поспілкувався з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, і той запевнив його, що ця країна також готує санкції через рішення Росії визнати угруповання на Донбасі.

«Я зустрівся з представниками великого українського бізнесу. Ми домовилися, вони всі – в Україні, дякую. Поруч зі своїми колективами працюють на захист України», – додав президент.

Перейшовши на російську, він повідомив, звертаючись до «громадян Російської Федерації», що ініціював 23 лютого телефонну розмову з Володимиром Путіним, проте не отримав відповіді.

Він припустив, що проти ві йни в Росії можуть виступити «громадські діячі, журналісти, музиканти, актори, спортсмени, вчені, лікарі, блогери, стендапери, тіктокери й багато інших, звичайні, прості люди, чоловіки, жінки, діти, старі, батьки і головне – матері».

Декілька годин тому Президент України Володимир Зеленський виступив з терміновим зверненням …