Як живуть 30-річна Олена та її 74-річний чоловік через 8 років шлюбу. ФОТО

INTERESTING

Сьогодні в навколишньому соціумі можна зустріти різні думки про велику різницю у віці подружжя. Але коли ця різниця більше 10-15 років, багато хто вважає це не нормальним.

Не було ніяких сумнівів щодо того, що життя Олени також стане предметом обговорення багатьох. Як би там не було, подружжя разом вже більше 8 років.

Подружжя були сусідами. Перший шлюб Олени виявився невдалим. Чоловік багато випивав і бив її, але вона не могла піти через відсутність освіти і можливості куди-небудь влаштуватися.

Але терпіння має межу, і Олена одного разу зібрала речі і пішла. Батьки не прийняли дівчину. Ті самі випивали. Після всього цього жінка звернулася за допомогою до сусідів: Володимиру і його дружині Ларисі. Вони дали притулок дівчину, і вона залишилася з ними жити.

Через деякий час Лариса захворіла. Олена доглядала за нею цілими днями. Перебуваючи при смерті, Лариса попросила Олену піклуватися про чоловіка після її смерті. Олена не залишила Володимира.

Незабаром дівчина усвідомила, що відчуває почуття по відношенню до Володимира. Незабаром вони одружилися.

Лєна і Володимир щасливі. У них троє дітей, і єдине, що бентежить Олену, це здоров’є її чоловіка. Побажаємо цій родині щастя та благополуччя.