Після цього побачення я зрозумів, що у 40 жінок починається старість, і боротися з нею немає сенсу.

INTERESTING

У меня была встреча с Машей, моей первой любовью. Я считаю, ей должно быть тридцать девять. Надеюсь, она все такая же красивая, как и в «молодой». В конце кафе она сидела, я думал ей стало ещё лучше. — Привет Маш. — сказал я. Но моя недальновидность дала о себе знать. Передо мной стояла женщина, чье лицо…

У мене була призначена зустріч з Машею, моєю першою любов’ю. За моїми підрахунками, їй має бути тридцять дев’ять. Сподіваюся, вона все та сама красуня, як і в «молодості». Наприкінці кафе сиділа вона, мені здалося, що вона стала ще кращою. – Привіт Маш. — мовив я. Але моя короткозорість дала про себе знати. Переді мною була жінка, обличчя якої все було обколоте фі лерами. Від колишніх губ нічого не залишилося, зараз це два великі пельмені. Плюс, проколотий ніс на старість. Маша постійно дивилася як вона виглядає в телефон, а потім навіть заявила: -А Ти взагалі підписаний на мене в інстаграм?

На цьому її заяви не закінчилися, ні з того, ні з сього: – А ще я ж зробила татухи собі. Ось рукав. А ще на стегні. Але показувати не буду. — Я зітхнув з полегшенням. -Хоч можна і показати, що такого. — Розстібає джинси -Не потрібно, я вже по Інстаграм твоєму подивився. Там вона до речі в різних бікіні та позах. Я думав так роблять тільки дівчата зі сфери певних послуг, але ніяк не мати двох дітей. Мені здалося, що Маша не може прийняти той факт, що вона старіє. Молодість не вічна, вона залишається в старому сімейному альбомі і ніяк не може продовжуватися в інстаграмі. Жінка одержима поrонею за молодістю, вона витратить будь-які rроші, звернеться до будь-яких хірурrів, косметологів, і навіть до магів.

Дай їй волю, за молодість вона і душу дияволові продасть, ось тільки знайти його ще. Інший шлях, вибрала моя знайома, вона пішла на зумбу, позаймалася рік і кинула, мабуть, набридло. Потім вона так розповніла, що зараз досі сидить і марить про повернення. Є й екстремальні випадки. Жінка починає одягатися як тінейджер, ходить по закладах не віком, танцює на столах. На ранок її організм показує, що вона вже давно не підліток, можливо тільки тоді вона все усвідомлює. Знайома замутила з молодим айтішником, який молодший за неї вдвічі. Кинула чоловіка, дочку. Возила його Європою. В результаті вона йому набридла, і він пішов до молоді. І лише наприкінці життя жінка розуміє, що програла бит ву за молодість. Коли вона починає приймає себе такою, якою вона є.