Вагі тна дівчина поп росила мил остиню у одного чоловіка, а він проіг норував її. Але те, що він зробив миттю пізніше, змінило її життя наз авжди!

CHILDREN

Одного ранку він їхав на роботу, і заїхав на заправку, щоб заправитися. Там була вагітна дівчина, 19-и років, яка просила милостиню. Вона попросила допомоги у батька, а він сказав, що на жаль у нього немає дрібниць і сів у машину, щоб поїхати.

Але за мить він виліз і запитав дівчину, як вона докотилася до такого. Дівчина сказала йому, що вона посварилася з батьками, так як вони не схвалювали її вибір в житті. Мабуть, вона завагітніла поза шлюбом, і вони вигнали її.

Мій батько запитав її, чи є у неї робота або якась фінансова допомога? Дівчина відповіла, що немає. І тоді мій тато приймає рішення після розмови з нею: він дає їй свою візитну картку і каже, щоб вона подзвонила йому завтра.

Дівчина зателефонувала йому, і мій батько запросив її, щоб зустрітися з нею в офісі. Потім вона пройшла співбесіду. А через тиждень дівчина почала працювати: її завданням для початку було просто відповідати на телефонні дзвінки та інші дрібні доручення. В результаті дівчинка стала одним з помічників керівників, і тепер у неї є її маленька сім’я, і вони прекрасно з усім справляються!