Учень 3-го класу врятував 5-річну дівчинку, коли та була на самому дні басейну. ВIДЕО

INTERESTING

МНС Росії по Московській області повідомляє, що третьокласник Родіон Воронов, який проживає в Московській області, врятував маленьку дівчинку від утоплення.

Для дівчини з міста Чехова відвідування басейну в парк-готелі «Дракіно» могло закінчитися справжньою трагедією. Дитина плавав один без нагляду дорослих і раптово зник. Родіон першим помітив зникнення дівчини.»9-річний Родіон Воронов відреагував дуже швидко і пірнув під воду. Там він побачив дівчинку на самому дні басейну, яка більше не рухалася. Підпливши до неї, він витягнув її на поверхню води», — повідомляє агентство.

Олена Воронова, мати юного героя, допомогла витягнути малюка з басейну, який більше не подавав ознак життя.

«Я пам’ятаю цю дівчинку, тому що вона плавала в басейні одна, без дорослих. Крім того, на ній не було ніяких засобів, які допомагають втриматися на воді.На ній були тільки купальник і шапочка. Швидше за все, до того, як мій син помітив її зникнення, малятко вже кілька хвилин перебувала внизу, тому що її губи і п’яти були синіми.

Коли ми витягли її, вона не дихала і не подавала ніяких ознак життя «, — ось що розповіла нам мати Родіона.
Чоловік Олени, Дмитро Воронов, разом зі своїм другом Андрієм Пильцин підняв дівчинку і виніс її з басейну. На щастя, чоловіки знали, як надати першу допомогу. Вони почали робити дитині штучне дихання.

«Тільки через 5-7 хвилин дівчинка нарешті почала дихати. Потім відкрила очі і заплакала. Дитину передали лікарям швидкої допомоги, які невдовзі прибули на місце. Дитину доставили до дитячого відділення інтенсивної терапії, яке знаходиться в Серпухові.Стало відомо, що дівчинка прийшла в басейн зі своєю тіткою, яка також взяла з собою свого малюка. Тітці довелося піти в роздягальню, щоб погодувати дитину, і вона веліла племінниці не входити в воду без неї і залишатися біля басейну.В даний момент перевіряються правила техніки безпеки в басейні і оцінюється діяльність персоналу. Сім’я Вороніних дуже пишається вчинком свого сина.